Fotograf Ulrich Schulte, Ateljé Schulte
CV
Referenser
Sång och musik har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag har sjungit i olika konstellationer ända sedan nioårsåldern, i mängder av körer, i lokala musikal-uppsättningar i min stad, i olika band (cover, funk och soul) samt som solist.

Här har jag samlat några låtar jag spelat in i min hemmastudio tillsammans med låtskrivarpartners/producenter som jag träffat via Studio Forum och Kontrollrummet.

Häromåret ett av dessa samarbeten till att vi sålde en låt till Länsförsäkringar i Älvsborg och jag är stolt över att indirekt vara med och skapa en stämning i deras produktpresenationer samt i reklam på lokalradio, lokalTV och på bio.

Om du är låtskrivare/producent och gillar det du hör och vill inleda ett samarbete - lägg gärna en rad i min gästbok med referens till produktioner du själv skapat.
Nu vill jag in i en riktig studio där någon annan sköter tekniken - så att jag kan ägna mig helt och fullt åt att sjunga *ler*. Det är viktigt för mig att jag gillar materialet jag sjunger in, såväl som min samarbetspartner ;-)

<< Länkar till lyssning och gästbok finner du till vänster.

Hem
Gästbok
Lyssna
Musik