Så här tycker några av de kunder jag haft:


Jag har alltid stressat mycket för att hinna med alla ”måsten” i arbetet och privatlivet. Jag har också upplevt att det är svårt att ”räcka till” som ledare. Under hösten 2007 fick jag möjligheten att bli coachad av Anna. Anna har genom sin coaching skapat en styrka hos mig som gör att jag kan hantera kraven utan att det tar all energi från mig. Stressen går inte ner på djupet som förr. Hon har fått mig att förstå att det är jag som har kraften att styra mitt liv ditt jag vill. Det handlar om att ha rätt attityd.

Hon har också fått mig att ta livet ”lite lättare”. Att ställa sig på avstånd - se hur det ”egentligen” ser ut. Jag väljer själv! Anna har med sin positiva och proffsiga coaching fått mig att fungera bättre i mitt arbete och privatliv!"

Carina Persson

---

"Telge Energi har under våren 2006 arbetat med att revidera vår varumärkesplattform. Vi har sedan 1998 gjort allt för att leva upp till vår mission ”att befria elkunderna från kraftproducenternas fasoner och hålla konkurrensen levande”. En mission som tillsammans med våra värderingar varit avgörande för att vi idag fyrdubblat kundstocken till 170 000 kunder och har Sveriges mest nöjda elkunder. När vi bestämde oss för att revidera vår mission var det därför ett stort och viktigt jobb som berör alla våra medarbetare.

Vi valde att jobba med Anna Stensdotter och hennes kollega Jan Molin i detta spännande projekt. Anna och Jan tog tillsammans med oss fram en projektplan som började med ett arbete i företagsledningen som sträckte sig fram till varumärkesdagar för samtliga våra 70 medarbetare. De har genomfört detta projekt på ett jättebra sätt och vi har idag lagt grunden för den nya missionen ”Telge Energi är uppstickaren som gör skillnad för kunden”.

Anna är drivande och väldigt lyhörd, vilket har möjliggjort att projektet verkligen blivit Telge Energis eget och inget standardupplägg. Anna har en härlig förmåga att engagera och inte ge sig förrän vi i ledningsgruppen utmanat oss själva. På samma sätt har våra medarbetare blivit inbjudna till att vara en del av vårt varumärke och samtidigt har Anna drivit på för att alla personligen ska ta ställning till att göra förändringar för att göra skillnad för kunden. Jag kan varmt rekommendera henne för liknande projekt."

Johan Öhnell
VD, Telge Energi

---

"Under 2001-2003 genomförde SBAB i samarbete med Corporate Missions ett internt projekt med målsättning att öka servicenivån och att få bolånebranschens mest nöjda kunder. I anslutning till projektet inleddes en kulturprocess som ledde till att nämnda mål infriades. Läs mer i SVD (Se "Bästa/sämsta företag 2004"). I projektet arbetade Anna både med utveckling av ledarskap och medarbetare, där hon var med och skrev programmet samt även axlade rollen som workshopledare och coach.

Anna kom genom sitt starka engagemang och personliga positiva utstrålning i kombination med kunskap och erfarenhet om vad som krävs av medarbetare i ett serviceföretag, att bidra mycket till utvecklingen av SBAB:s medarbetare."

Christer Malm
fd VD, SBAB
(Gaia Leadership)

---

"I SBABs stora projekt " Jag vill hjälpa till " var jag projektledare och en röd tråd var den enskilde medarbetarens egna ansvar. Ingen förändring är möjlig om inte den enskilda individen förstår och är villig att våga göra något nytt. Anna är mycket duktig på att inspirera individer till att våga titta på sig själv och sin uppgift på ett nytt sätt. Anna kan också på ett pedagogiskt sätt få alla att förstå hur individen hänger i hop med företagets vision och affärsidé och belyser detta på ett bra sätt med roliga och tankeväckande övningar."

Stefan Johansson
Chef Regioner, SBAB

---

"Jag har haft förmånen att ha Anna Stensdotter som coach i en för mig avgörande beslutsprocess i affärslivet. Under perioden oktober 04 – januari 05 var Anna en kraftfull katalysator som hjälpte mig att tydliggöra och accelerera det som var viktigt för mig.

Anna är en mycket professionell coach med en stor förmåga att lyssna, tydliggöra frågeställningar och skapa handlingskraft. Med stor empati och humor blir dessutom coachingrelationen härligt livgivande."

Johan Högberg
Upway

CV
Referenser
Musik
Hem